Diner

Bij restaurant Clooney kunt u genieten van zowel de Nederlandse als Franse keuken. Alle gerechten worden hier met grote passie bereid met kwalitatief hoogwaardige producten en dat tegen normale prijzen. Nu de zomertijd is ingegaan, kunt u merken dat iedereen in ons keukenteam geïnspireerd is geraakt.

Er is met veel passie gewerkt aan nieuwe frisse voorjaarsgerechten voor de dinerkaart. Zo hebben wij nu nieuw op onze kaart; De Chinese rijstpannenkoekjes met krokante kip, hoisin, taugé, bosui en witte kool of Tempura avocado gevuld met zalmtataar, Japanse mayonaise, soja en landcress als voorgerecht en de Argentijnse short ribs met pepersaus of Mexicaanse burger met guacamole, salsa, cheddar en nacho’s als hoofdgerecht.

Wilt u gewoon even een snelle hap? Kies dan voor onze Fish & Chips: kibbeling van kabeljauw met friet, remoulade en cocktailsaus.

AANRADER VAN ONZE DESSERTKAART
IJswafel ‘Guilty Pleasure’: wafel gevuld met ijs van witte chocolade, pecan noten, sinaasappel en gezouten karamel

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons restaurant. Bent u nieuwsgierig naar onze andere nieuwe gerechten? Bekijk hier snel onze menukaart online.

Naast onze dinerkaart bieden wij u ook het regelmatig veranderende 3-gangen-keuzemenu voor € 24,50.

Bekijk hier ons 3-gangen keuzemenu online.