Tino Martin

Tino Martin staat op dinsdag 14 januari 2020 in het Stadstheater, te Zoetermeer. De tickets voor deze show zijn al enige tijd uitverkocht….maar…..Clooney heeft nog de mooiste en beste tickets beschikbaar! 

Kom met collega’s, vrienden en familie dineren bij Clooney, alwaar vervolgens een spetterende show wordt neergezet door Tino Martin in het Stadstheater in Zoetermeer! 

Graag ontvangen wij u om 17.30 uur met een glas bubbels in restaurant Clooney. Daarna zult u genieten van een uitgebreid 4-gangen diner! Tijdens het diner komt Tino Martin langs bij Clooney om u nog even smakelijk eten te wensen! 

Vervolgens vertrekt u samen met alle gasten te voet naar het Stadstheater in Zoetermeer, alwaar wij de beste plekken in het theater voor u hebben gereserveerd.

 

Arrangement Tino Martin                      

– Ontvangst bij restaurant Clooney met een feestelijk glas bubbels
– 4-gangen diner bij restaurant Clooney
– Ticket Tino Martin in het Stadstheater (1ste rang)
– Start show Tino Martin: 20.15 uur
– Exclusief consumpties
– € 100,00 p.p. *

Let op: 
Restaurant Clooney is op 14 januari geheel gereserveerd alleen voor ‘Fans’ van dit geboekte arrangement. Wij kunnen geen aparte tafels voor de arrangementen beloven, gelukkig zijn wij allemaal fan van Tino Martin, en dus één grote familie! De arrangementen die zijn geboekt onder één naam zitten in ieder geval bij elkaar! Het kan voorkomen dat er tijdens het diner een andere ‘Tino Martin fan’ naast u aan tafel zit, net als in het Theater! 

*De tickets voor de show worden tijdens het diner uitgereikt door onze hostess. 

Zorg dat u erbij bent…. en mis dit niet!